Websites Netwerk Aquathermie eindigen

11-12-2023 1359 keer bekeken

Het Netwerk Aquathermie stopt per 31 december 2023. Met het einde van Netwerk Aquathermie en daarmee de activiteiten van het netwerkbureau stopt ook het delen van informatie via deze website. De website wordt per eind 2023 ‘bevroren’. Er zullen dan geen nieuwe berichten meer worden geplaatst.

Om aan andere partijen die dat wensen alsnog de mogelijkheid te bieden informatie van NAT te borgen, wordt de website nog tot 1 april 2024 in de lucht gehouden (door METT en in opdracht van Stowa). Zo krijgen delen van de website in de eerste maanden van het nieuwe jaar een plek op de website van het Nationaal Programma Lokale Warmtetransitie (www.nplw.nl). 

De website van het NAT Festival (www.natfestival.nl/) waar alle bijdragen aan het congres ter afsluiting van de Green Deal in mei 2022 zijn terug te kijken, gaat na 31 december 2023 uit de lucht.

Het netwerk stopt, maar aquathermie stroomt door. Lees meer over de ondersteuning van aquathermie vanaf 2024 door NPLW, Stichting Warmtenetwerk en Energie- en Grondstoffenfabriek.

 

 

Cookie-instellingen