Community of Practice

 

Save the date! 

Dinsdag 24 november van 10:00 tot 11:00 uur Webinar Community of Practice - 'Leren van praktijkervaringen aquathermie'

We nemen je graag mee in de praktische lessen die de afgelopen jaren geleerd zijn in aquathermieprojecten. STOWA heeft onderzoek gedaan naar de lessen en inzichten uit bestaande praktijkervaringen met aquathermie. Hierbij stonden twee onderwerpen centraal:

  • de techniek & prestatie van het aquathermieproject
  • de organisatie & samenwerking tussen de verschillende stakeholders en partijen

WarmingUP licht toe welke onderzoeken op het gebied van aquathermie op dit moment worden uitgevoerd.

Ben jij benieuwd welke uitdagingen gerealiseerde TEO-, TEA- en TED-projecten tegen zijn gekomen in de ontwikkelings- en realisatiefase, welke uitdagingen nu nog steeds spelen of welke oplossingen gevonden zijn? Reserveer 24 november dan in je agenda! De uitnodiging en aanmeldmogelijkheid voor dit webinar volgt binnenkort.

 

Doel

De community of practice aquathermie verbindt organisaties die bezig zijn met de toepassing van aquathermie. Van geïnteresseerden en beginners tot ervaringsdeskundigen en specialisten, iedereen is welkom. Tijdens de bijeenkomsten ontmoet je collega’s die ook bezig zijn met de realisatie van aquathermie, je wisselt kennis en ervaringen uit en wordt geïnformeerd over de laatste ontwikkelingen. Alles draait om kennisdeling: het leren van elkaars praktijkervaringen. Deze kennis benutten we ook voor het aanscherpen en invullen van onze onderzoeksagenda.

Voor wie?

De community of practice bestaat uit de hele keten van actoren die bezig is aquathermie in praktijk te brengen: gemeenten, waterbeheerders, drinkwaterbedrijven, netbeheerders, warmtebedrijven, burgerinitiatieven, etc. De community is er voor en door de leden. Dit betekent dat het aan de leden is om bijeenkomsten te initiëren. Vanuit een behoefte om iets te delen of vanuit de behoefte om iets te leren. NAT coördineert de jaarkalender van de community of practice, jaagt aan en faciliteert bij de praktische organisatie.

Wil jij ook graag eens een bijeenkomst met de community of practice initiëren? Of moet de community of practice echt eens bij jouw organisatie/project op bezoek komen? Laat het ons weten! 
 

Aanmelden

Mis nooit meer een bijeenkomst van de community of practice aquathermie! Meld je aan via ons contactformulier. Je ontvangt dan van ons standaard de uitnodigingen en verslagen van alle bijeenkomsten.

 

Presentaties en verslagen

Cookie-instellingen