Community of Practice

Uitnodiging CoP 6 februari in Goes

Bij deze nodigt Netwerk Aquathermie (NAT) je graag uit voor de community of practice aquathermie in Goes. Deze keer hebben we een divers programma. Wat komt er zoal aan bod?

Toelichting over de kopgroep aquathermie van de RES (regionale energiestrategie) Zeeland; de ervaringen van netbeheerder Enduris met, en een bezoek aan, het TEO project Overture; de toekenning van het MMIP 4 aan WarmingUp en wat dit betekent voor aquathermie; en enkele korte updates.

Bekijk het programma.

Wanneer:     Donderdag 6 februari van 10.00 – 15.00 uur

Waar:            Stadhuis Goes, M.A. de Ruijterlaan 2, Goes


Aanmelden

Je kunt je aanmelden tot uiterlijk 31 januari door een email te sturen naar info@aquathermie.nl

Geef hierbij ook eventuele dieetwensen voor de lunch aan.

Praktisch

Parkeren kan op het naastgelegen Hollandiaplein (tegen betaling).

We zien je graag 6 februari! 

 

Doel

De community of practice aquathermie verbindt organisaties die bezig zijn met de toepassing van aquathermie. Van geïnteresseerden en beginners tot ervaringsdeskundigen en specialisten, iedereen is welkom. Tijdens de bijeenkomsten ontmoet je collega’s die ook bezig zijn met de realisatie van aquathermie, je wisselt kennis en ervaringen uit en wordt geïnformeerd over de laatste ontwikkelingen. Alles draait om kennisdeling: het leren van elkaars praktijkervaringen. Deze kennis benutten we ook voor het aanscherpen en invullen van onze onderzoeksagenda.
 

Voor wie?

De community of practice bestaat uit de hele keten van actoren die bezig is aquathermie in praktijk te brengen: gemeenten, waterbeheerders, drinkwaterbedrijven, netbeheerders, warmtebedrijven, burgerinitiatieven, etc. De community is er voor en door de leden. Dit betekent dat het aan de leden is om bijeenkomsten te initiëren. Vanuit een behoefte om iets te delen of vanuit de behoefte om iets te leren. NAT coördineert de jaarkalender van de community of practice, jaagt aan en faciliteert bij de praktische organisatie.

Wil jij ook graag eens een bijeenkomst met de community of practice initiëren? Of moet de community of practice echt eens bij jouw organisatie/project op bezoek komen? Laat het ons weten! 
 

Aanmelden

Mis nooit meer een bijeenkomst van de community of practice aquathermie! Meld je aan via ons contactformulier. Je ontvangt dan van ons standaard de uitnodigingen en verslagen van alle bijeenkomsten.

 

Presentaties en verslagen